Meny

Gott om goda grönsaker i libanesisk mat

 

Libanesisk mat är ofta grillad eller ugnsbakad och innehåller en mängd olika ingredienser. Mycket grönsaker – vilket gör att vegetarianer uppskattar det libanesiska köket – men även kött, fisk och skaldjur. Några klassiker som hör en libanesisk måltid till är baba ghanouj, hommous, samt den libanesiska nationalsalladen tabbouli. Olivolja, bladpersilja, citron och vitlök är vanliga smaksättare i libanesisk mat.

 

Det finns kort och gott något som passar alla – oavsett om man är en verklig konnässör av det libanesiska köket eller om man aldrig ätit denna typ av mat tidigare.

Ett smakminne som lever länge

 

På Le Beirut använder vi enbart de finaste råvarorna och våra erfarna kockar tillagar maten enligt orientens tradition, med stor passion och matglädje. De komponerar högklassiga libanesiska måltider som kommer att ge dig ett smakminne, om inte för livet, så åtminstone fram till nästa gång du besöker oss. Vi är nämligen övertygade om att du kommer att vilja komma tillbaka när du provat vår fantastiska libanesiska mat.

Här finns smakerna, kryddorna och upplevelsen.

Varje vecka hittar du en god lunchbuffé med olika libanesiska och svenska rätter inkl måltidsdryck, sallad, bröd, smör, kaffe och kaka mellan 10.00-15.00 för endast 99 kr.

I annat fall så gäller vår ordinarie meny som du finner nedan. Det går bra att beställa från den under lunchtiden också.

Behöver du catering eller vill boka ett event?

Du måste inte boka bord för att få en chans att prova på all den goda mat vi har att erbjuda. Vi erbjuder catering i form av varma och kalla meze-rätter för alla sällskap stora som små. Förutom maten kan vi även ordna magdansöser. Allt i äkta libanesisk stil.