Beställ smakfull, libanesisk catering i Stockholm för alla tillfällen.

Boka Catering

Specialerbjudande för större sällskap

Vi erbjuder libanesisk catering i Stockholm i form av varma och kalla meze-rätter i olika portioner, för både stora och små sällskap, samt alla typer av event för både privatpersoner och företag. På Le Beirut har vi många års erfarenhet av catering av libanesisk mat. Bland våra bufféer hittar ni välsmakande kötträtter, fiskrätter och vegetariska alternativ lagade med massor av kärlek. Förutom maten kan vi även ordna magdansöser som höjer stämningen på er fest eller event.

Vi vågar påstå att vår cateringbuffé i Stockholm är en av stans bästa! Att beställa catering till din fest eller event är ett smidigt sätt att få tid över för annat. Överlåt planeringen av maten till oss, vi tar hand om allt du behöver för festen eller eventet, med maten som huvudfokus. Om ni önskar så kör vi ut maten till er och vi erbjuder fri utkörning inom Söder när ni beställer catering för minst 10 personer.

Vi erbjuder också möjligheten att abonnera vår restaurang för er nästa tillställning, oavsett om det är ett söndagsdop eller en 50-årsfest på en torsdagskväll. Vårt engagerade team står till ditt förfogande för att göra din tillställning minnesvärd och lyckad. Kontakta oss idag för att boka din nästa cateringupplevelse eller boka vår restaurang för din nästa fest!

Fyll i formuläret för en offert. Det går också bra att ringa oss på 08-710 80 50 eller maila till info@lebeirut.se

Låt oss ta med dig på en smakresa genom vår libanesiska catering

Libanesisk cateringbuffé i är ett populärt val för många som vill uppleva smakrika och exotiska maträtter till sina fester och events. Vad kan du förvänta dig av libanesisk catering? Den libanesiska maten är välkryddad utan att vara för stark och rätterna är ofta baserade på råvaror såsom oliver, citroner, granatäpplen och färska kryddor som koriander och mynta. Något som är typiskt för libanesisk mat och catering är att servera olika meze, som är smårätter som avnjuts tillsammans med olika röror och dippar.

Några populära rätter som förknippas med det libanesiska köket och som finns med i våra cateringmenyer är bland annat; Tabboule – en sallad gjord på finhackad persilja, bulgur, citron och tomater. Hummus – en smakrik och krämig dipp gjord på kikärtor och tahini. Kebbe Trabolsie – en bulgurdeg fylld med härligt smakrik köttfärs och Labneh – en krämig och syrlig färskost som är tillbehöret på mezebordet som går hem hos nästan alla!

Från planering till leverans: Så beställer du catering från oss

  • Välj bland våra härliga avsmakningsmenyer som vi tagit fram, det finns tre olika alternativ.

  • Du beställer genom att ringa, maila eller fylla i beställningsformuläret på den här sidan. När vi tar emot din beställning, återkommer vi snabbt med en beställningsbekräftelse eller en offert som du behöver godkänna.

  • På själva beställningsdagen packar vi maten i aluminiumformar för att hålla den varm och maten håller värmen i ca 2h. Om ni inte kommer äta upp all mat samma dag kan ni förvara den i kylskåp i upp till två dagar utan problem.

  • Vårt bud levererar maten till dig enligt dina önskemål och på utsatt tid. För utkörning är minsta beställning för 10 personer och om du vill hämta din beställning hos oss gäller minst två personer.

 

Spara tid, beställ catering för företag och privatpersoner

 

När ni ska ha en fest eller ett event finns det många anledningar till varför catering är det bästa alternativet. Ni behöver inte tänka på planeringen av maten, vilket annars kan vara tidskrävande. Istället kan ni luta er tillbaka och låta oss ta hand om allt från menyval till leverans. Det spelar ingen roll om ni är ett större eller mindre sällskap, vi är specialiserade på att planera maten så den räcker till alla gäster och vi kan ta fram en spännande meny som passar för olika tillfällen och smaker. Vi erbjuder även utkörning och leverans av maten för att göra det enklare för er. Vår catering passar både företag och privatpersoner, oavsett om ni behöver hjälp med en konferens, firmafest, födelsedagsfest eller annan högtidlig tillställning. Låt oss ta hand om allt från planering av menyn till leveransen, så ni kan fokusera på att ha kul tillsammans med era gäster. Välkommen att höra av er till oss för att tillsammans gå igenom era önskemål och idéer och skräddarsy en lyckad tillställning.