Om oss och vår libanesiska restaurang i Stockholm.

le beirut logo

Vi är en libanesisk restaurang vars specialitet är att laga genuin, libanesisk mat. Hos oss kan du njuta av traditionella, libanesiska mezes som om du vore i Beirut, tillagade med massor av kärlek av våra duktiga kockar. 

Upplev en genuin, libanesisk restaurang i Stockholm

Sedan 2019 har vår libanesiska restaurang i Stockholm fokuserat på att laga spännande plockrätter med de allra bästa råvarorna. Bland arabiska restauranger kännetecknas den libanesiska maten för att vara färgsprakande, smakrik utan att vara stark och en fröjd för både öga och gom. 

 

Ni hittar oss bland Heron Citys restauranger

Vår restaurang är en del av Heron Citys restauranger och en mötesplats för alla matälskare som gillar god mat i en härlig och gemytlig, orientalisk miljö. Här serveras en dignande lunchbuffé på vardagarna, på helgerna dukar vi upp en storslagen helgbuffé och på kvällarna kan ni välja bland massor av härliga kalla och varma rätter från vår meny. Vi erbjuder även libanesisk catering för fester och events, stora som små. Varmt välkommen till Le Beirut, din libanesiska restaurang i Stockholm!

Mat från Libanon

Libanon är ett land berömt för sin öppna och kosmopolitiska kultur. Detta avspeglar vi bland annat i våra erbjudanden gällande exempelvis julbord och bröllopsmenyer. Besök en av Stockholms hetaste libanesiska restauranger – Välkommen till Le Beirut!

Catering & Events

Älskar ni Libanesisk mat och vill äta det på hemmaplan? Bröllop, fest eller dop? Boka oss för en kväll i Libanon.

Boka bord

Gillar ni att planera i förväg? Boka via vår hemsida och garantera en smakupplevelse av Libanon mitt i Heron city.

Meny

Läs mer om typisk Libanesisk mat och se vad som faller er i smaken. Se lunchmeny, middagsmeny och dricklista.