Libanesisk Catering för
alla tillfällen i Stockholm!

Studentcatering

Ska du snart ta studenten? Oroa dig inte för maten! Vår studentcatering är perfekt för att göra din studentfest till en succé. Från den första skål till de sista dansstegen, vi är här för att göra din studentdag minnesvärd och kul.

Vår mångsidiga meny är fylld med läckra libanesiska rätter som är säker på att tillfredsställa alla smaker och göra din fest till ett minne för livet. Från vår smakrika meze till våra saftiga grillrätter och utsökta huvudrätter, vi har allt du behöver för att sätta guldkant på din studentfest.

Erbjudande för Studentcatering

För endast 250 kr / person, med ett minimum på 20 pers, kan du ta del av vår avsmakningsmeny som är speciellt utformad för att passa din studentfest.

Akut Catering

Behöver du snabb catering för din nästa tillställning? Ibland uppstår situationer när du behöver leverera högkvalitativ mat till dina gäster med kort varsel. På Le Beirut förstår vi vikten av att kunna tillhandahålla enastående mat även när tiden är knapp. Vår libanesiska restaurang är redo att hjälpa till, oavsett om det är en födelsedagsfest, en företagsmiddag, en familjemiddag eller vilket evenemang somhelst som behöver matleverans inom kort varsel.

Oavsett om du behöver akut catering för en sista-minuten-fest eller bara vill förenkla planeringsprocessen för din nästa tillställning, är vi här för att hjälpa till. Kontakta oss idag för att boka vår snabba cateringtjänst och låt oss ta hand om maten medan du fokuserar på att njuta av din tillställning. Med Le Beiruts snabba catering kan du vara säker på att dina gäster kommer att lämna med magarna fulla och leendena på läpparna.

Företagscatering

Är du i behov av företagscatering? Låt oss skapa en autentisk och smakrik matupplevelse för ert företagsevenemang. Oavsett om det är en konferens, firmafest eller ett kundevent, är vi det bästa valet för era cateringbehov. Med vår långa erfarenhet av företagscatering och vårt fokus på libanesisk mat, kan vi skapa en spännande och minnesvärd meny som passar alla tillfällen.

Vår meny är noggrant utvald för att tillgodose alla typer av företagsevenemang, oavsett storlek eller tema. Vi kan skräddarsy cateringalternativ som passar era specifika behov och önskemål.

Vill ni avnjuta er måltid direkt hos oss i restaurangen? Vi kan reservera hela lokalen för ert sällskap. Oavsett om det är för en speciell högtid såsom julbord eller en firmafest, är ni välkomna att boka bord hos oss och njuta av festligheterna tillsammans. Kontakta Le Beirut idag för att boka er företagscatering och låt oss skapa en smakfull och minnesvärd matupplevelse för ert företagsevenemang.

Privat catering

På Le Beirut är vi passionerade när det kommer till catering och att skapa minnesvärda tillställningar, vare sig det är ett dop, bröllop, födelsedagsfest eller något annat speciellt tillfälle. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda enastående libanesisk mat och en personlig service som ger dig en oförglömlig upplevelse.

Våra skräddarsydda menyer och gästfokuserade inställning bidrar till att skapa en varm och välkomnande atmosfär där du kan njuta av varje ögonblick med dina nära och kära.

Hos oss kan du vara säker på att vi tar hand om alla mat- och cateringdetaljer så att du kan slappna av och fokusera på att skapa värdefulla minnen. Låt oss vara en del av ditt nästa speciella tillfälle och tillsammans skapa en unik och minnesvärd tillställning som du kommer att bära med dig länge. Välkommen till Le Beirut där vi tar din matupplevelse till nya höjder.

Upplev smaker från Libanon på din nästa speciella tillställning! Oavsett om det är en företagslunch, ett bröllop, en studentmottagning eller något annat evenemang, kan vi skräddarsy vår catering för att passa dina unika behov och önskemål. Boka din catering hos oss på Le Beirut redan idag och låt oss skapa en minnesvärd matupplevelse för dig och dina gäster.